Thursday, April 16, 2009

Pendek or Panjang

aku nk letak 2 gamba aku:
satu rambut panjang..satu berambut pendek..

aku nk komen ikhlas dr adek bradek aku, mak aku, n sesape saje nk komen gak..
mana yg korg rase yg lagi ok.. ni post kedua yg mengarut..sbb dok opis ni tgh x tau buat ape, bt la survey yg brguna di masa hadapan, hahahaha...

seikhlas hati tau..x mau tipu2
rambut panjang


rambut pendek

apsal angle leh same lak ni, akakaka..

keputusan anda sangat dihargai
(post ni mcm memoyokan diri je, lantak r)

13 comments:

LUQA said...

woi apsal kau jambu? akakaka

akue said...

babi x jwb soalan, akakaka...
nk dkt konvo, mak aku suruh gnting rmbut

yanasaja said...

pendek itu bergaya,mutu dan keunggulan.


nama saya rain~

Tok Tip dan Tok Zu said...

hansome. caya la.

okinokiyo said...

rambut pendek mcm keluar penjara
rambut panjang patut masuk penjara hahaha


eh gi masuk contest sini..hadiah dia mengancam okehhh http://contest.wou.edu.my/

missbby said...

jujurnya, rambut panjang mcam kena ngan muka kau, tapi kau selekeh tak pandai jaga..heheh..tapi rambut pendek lagi kemas..lagi ensem..jujur nie...pcayalah..

NaBiLaLaLaLa said...

pendek = nsem+smart!!!woahohoho..sekian.

akue said...

hmmm..jwpan was-was je aku rase..hmmmm

Si Anggerik said...

pendekkk ar. baru la nasya n zara tak takot ko.

yanasaja said...

aku setujuh dgn kak rai!!!!!!

okinokiyo said...

ha jwpan kak rai paling logik akal

zul yg tak bulat said...

rambut panjang lagi enset. rambut pendek ko terus jadi bulat~

Hari ini hari pahlawan said...

ko rambut panjang, pkai baju tu da h cam pompuan dah,,, whakwhkahw