Friday, April 10, 2009

c

aku ngantuk sebenarnye ni..bese r ptg jumaat cmni, nk bt keje pun mls2 je..hujan lg lak 2, mmg mata ni berat je la..so x nk ngantuk kasik kantoi bos, aku pun tulis la post kt cni..

ape aku nk tulis pun aku x tau..dr td crk idea tp xde idea..ttbe terpikir nk letak gamba2, tp gamba mcm dah xde, sminggu x men kamera ni..mlm ni nk men bdminton lg, br2 ni aku da men bdminton, last time men mase umur drjh 2..lame sgt 2..boleh la men lg cuma perut ni kate x larat, berat sgt sape srh..

pas2 br2 ni aku nye favourite football team, Barcelona berjaya mngalahkan Bayern Munich 4-0, huhu..tkt je hr kalo klh sbb Bayern hr 2 belasah sporting Lisbon 12-1..rupe2nya snang je Barca mkn dorg ni, hahaha..

ttbe aku bace adik akunye post psl rapat ngan adek bradek, btl la agknye ape die ckp 2..tp aku plng rapat ngan kak uda ngan die je sbb hal2 rahsia aku slalu cite kt dorg, kt yanala aku slalu ngadu kebosanan tiap2 mlm, 2 la..org srh pasang intrnet x mau(sape nk byr bongok!kalo aku kaye xpe gak)


1 comment:

yanasaja said...

oit glerh ke buat post pasal politik.nanti ko kene tangkap!!! aiyork!!!!