Friday, April 24, 2009

Adik suruh buat

1. Nyatakan usia blog anda
11 bulan rasenye..



2. Terangkan kenapa anda ber'blogging'
sbb x puas hati adek bradek aku ade blog, aku sorg xde..pas2 mak aku pun ade blog, lagila x puas hati..



3. Nyatakan blog pertama yg anda baca
blog adik aku..



4. Letakkan entry pertama dalam blog anda

aaa...aku x tau ape aku buat..nie 1st time aku menulis bende alah mcm nie...sepnjng hdup aku x pernah aku tls diary...lg2 la nk bt kt internet...aku rase x smpi sebulan bnde nie thn...aku da seminggu 1 hr keje...kt shah alam..name company bahrain & jazz RAM sdn.bhd...keje x nk berlmbak plak..sb2 n ahd hr 2 aku keje siang n mlm...cibai tol..tp best, sbb aku pun suke bekerja..aaa...i2 je la hr nie..aku nk blk da..hr nie x yah stay...lek awal sket...hahaha..bodo, aku nk bli kamera r...tp mcm mhl



5. Huraikan entry tersebut
kebosanan ketika kerja mnyebabkan pemikiran x betul



6. Letakkan satu pic paling suka dalam blog anda


gambar ni sebab aku nmpk kurus lg hensem.....

7. Harapan anda
Jadilah orang Islam yg bukan pada name sahaja

3 comments:

Tok Tip dan Tok Zu said...

dan jadi lah Islam yang jangan pandai berkata kata aja.
solat 5 waktu jangan di lupa. ok!

letak la gambar terkini ngan rambut baru tu. mesti lagi hensem.
mak mak sedara awk memuji awk hari tu.

hizwan said...

apa punya entry laa bhai...

akue said...

mak: memandai je puji, hahaha..ni bohong ni..

juan: adek aku suruh bt, aku bt r