Wednesday, March 04, 2009

KAMPUNG



hr 2 aku blk kmpng..aku sgt suka blk kampung..sbbnye aku rase aku org kampung dan xleh adapt sgt ngan gaya bandar ni..tp kmpg skrng pun x byk beza ngan bandar, bznye same je..tp sbb aku suke blk kmpng ialah dpt jmpa parents aku..dpt tgk muka diorg la plng menyejukkan hati aku..kalo bole aku nk tggl kt kmpung je, tp keje aku x byk kt kmpng..so trpaksala aku keje di selangor/kl yg cilaka ini..aku benci kl!! sesak, habuk, pusat maksiat..haih..


1 comment:

Tok Tip dan Tok Zu said...

best la klau nak kje kan bp.boleh mewarisi umah kat bp tu.

garden kite tu dah macam utan aja wan.

blajo ngan akak awk camna nak tackle pompuan.ha ha.