Thursday, July 31, 2008

Gaji br msk...huhu~

aku br msk gaji 28hb hr 2..xde la byk sgt, bile aku bt kira2 mlm 2...aku bole save dlm 350 je..i2 da tolak duit rokok 2..haih~ nmpknye aku brenti rkk la nie..ni da hr ke-2 aku x isap rkk dgn byknye..aku isap sbtng je shari..ssh beb~ sape kate senang nk brenti rkk..aku nk bli kmera digital slr..aku tau mhl, tp sbb aku nk aku akn kmpl duit...pas2 aku blaja photography sket2, pas2 jdk freelance..best2..insyAllah~...

Monday, July 07, 2008

Tujuh haribulan tujuh dua ribu lapan...

aku, buyen n syamil mase bbq pt.8

hari ni aku bt keje mcm biase...pg2 td aku bosan sket sbb staff2 aku yg len g kota dmnsara..ade projek, aku xle ikut sbb nk xkan nk tgglkan opis nie kosong jer..kak jue cuti..ha, aku x pernah knlkan sape dak2 opis aku kan..opis aku ade lbh krang 10-11 org jer..opis kecik..name opis baharin & jazz RAM sdn. bhd..aku xde gamba nk tnjuk sbb aku xde kamera..babi2..tp xpe, kamera bole beli nnt..aku nk mengeluh jap..huu~..ok nex time aku smbg lagi..