Monday, December 08, 2008

da beli!!

aku da beli kamera!! yahoo! google! tp x dpt bli yg aku nk la..mula2 nk beli d80, tp dia da x jual lagi sbb nk start promote d90 yg mhl gile..haram!! so aku beli d60 yg diremade blk tahun ni..ok la utk prmulaan..nnt nk beli lenses lg, bli flash lg, mcm2 lg la...


aku da blaja byk gak la bndalah mngambil gmba ni..huhu, ni antara snapshot aku












Thursday, November 13, 2008

kamera kamera kamera...

saya nk beli kamera..d80, ramai yg kate bek tggu sket lg br beli..tmbh lg 700 je..baeklah..nape aku menulis kt cni, walaupun tau xde org bace..nganganga..lantak r

Friday, August 15, 2008

hr ni bape hr bulan r...owh, tgk time aku tulis post ni kol bape..aku x blk dr opis lg!!! argh...esok da la ade klas...cam pa nun tata..xpe la..cmni la org keje..muka aku da serabai..da dua hr mnyk rmbt aku abes..so rmbt aku xle menegak la...hu..tp td br beli..jenama same tp len sket..die tulis mega strong hols.hohoho..merri kismas...keras dan terpacak la rmbt aku lps ni..da la..mls nk menceceh byk2..c u again......

Thursday, July 31, 2008

Gaji br msk...huhu~

aku br msk gaji 28hb hr 2..xde la byk sgt, bile aku bt kira2 mlm 2...aku bole save dlm 350 je..i2 da tolak duit rokok 2..haih~ nmpknye aku brenti rkk la nie..ni da hr ke-2 aku x isap rkk dgn byknye..aku isap sbtng je shari..ssh beb~ sape kate senang nk brenti rkk..aku nk bli kmera digital slr..aku tau mhl, tp sbb aku nk aku akn kmpl duit...pas2 aku blaja photography sket2, pas2 jdk freelance..best2..insyAllah~...

Monday, July 07, 2008

Tujuh haribulan tujuh dua ribu lapan...

aku, buyen n syamil mase bbq pt.8

hari ni aku bt keje mcm biase...pg2 td aku bosan sket sbb staff2 aku yg len g kota dmnsara..ade projek, aku xle ikut sbb nk xkan nk tgglkan opis nie kosong jer..kak jue cuti..ha, aku x pernah knlkan sape dak2 opis aku kan..opis aku ade lbh krang 10-11 org jer..opis kecik..name opis baharin & jazz RAM sdn. bhd..aku xde gamba nk tnjuk sbb aku xde kamera..babi2..tp xpe, kamera bole beli nnt..aku nk mengeluh jap..huu~..ok nex time aku smbg lagi..

Monday, June 23, 2008

ape bende alah nie...

aaa...aku x tau ape aku buat..nie 1st time aku menulis bende alah mcm nie...sepnjng hdup aku x pernah aku tls diary...lg2 la nk bt kt internet...aku rase x smpi sebulan bnde nie thn...aku da seminggu 1 hr keje...kt shah alam..name company bahrain & jazz RAM sdn.bhd...keje x nk berlmbak plak..sb2 n ahd hr 2 aku keje siang n mlm...cibai tol..tp best, sbb aku pun suke bekerja..aaa...i2 je la hr nie..aku nk blk da..hr nie x yah stay...lek awal sket...hahaha..bodo, aku nk bli kamera r...tp mcm mhl